hits

Ferie fra blogg og jobb

Her har det vært stille de siste dagene. Forrige uke var hektisk med kun èn fridag og i tillegg til arbeidshelg var eldstemann i dårlig form og hadde feber. I dag var han omsider feberfri og i god form og høyt og lavt slik han bruker. Oddsen for at han kunne dra i barnehagen i morgen var derfor tilstedet, noe han ønsket etter fire rolige dager hjemme.

 

Men en time etter leggetid våknet han med magevondt og virket ikke i form. Ingen feber, men alikevel ikke frisk. Stakkars liten. Er vondt å se barna dine være syke og i dårlig form. Hadde glatt byttet med han om jeg kunne. <3

Minstemann er heldigvis frisk forutenom at han er veldig mammagutt for tiden siden jeg har jobbet en del de siste par ukene. (Turnsen har noen hektiske uker innimellom) og han har nok et snev av separasjonsangst i tillegg. Er ikke lett for en på 11 mnd. og forstå at mamma må på jobb og at hun kommer tilbake etter noen timer.

Hadde store ambisjoner om å blogge i kveld siden jeg hadde fri kveld og har startet på ferien min, men som sagt ble det skyttel trafikk inn på soverommet til eldstemann i stedet. Skal prøve å få skrevet noen ord i morgen kveld.

 

Håper dere har hatt en fin uke i uka som var! :)

Flere som har startet ferie her? Jeg begynte i dag og skal ha fire uker! Håper på masse finvær! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denutroligereisen89

denutroligereisen89

28, Molde

Jente på 28, gift med en kjekk handyman, er mamma til "storebror" på 4 år og "lillebror" som blir 2 år til sommeren. Ble lykkelig eier og gjeldsslave av eget hus i 2015, som vi pusser opp og har store planer for. Jeg går med hvit uniform og jobber i helsesektoren. Bloggen er på en måte min "egentid" og omhandler det meste jeg som småbarnsmamma opplever og tenker, med andre ord; veldig mye! (Bloggen min ble startet på Mammanett i 2012, men flyttet hit i fjor.)

Kategorier

Arkiv